Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/reada.dk/public_html/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Mentor til dine medarbejdere -

Mentor til dine medarbejdere

Få en mentor på den nemme måde

Det er nu muligt at tilbyde Jeres medarbejdere en fast mentor via Skype. 

Det betyder, at de ikke behøver at forlade arbejdspladsen og kan arbejde både før og efter. En stor fordel for medarbejderen da mange i forvejen føler sig presset på tid. Her slipper de for at skulle bruge tid på transport og det kan planlægges så det passer ind i arbejdsopgaverne. 

I dag er arbejde og fritid sammensmeltet og derfor vil de emner medarbejderen kommer med fylde begge steder. Det er derfor tilladt at komme med private emner der fylder på arbejdet. 

Handler det f.eks om stress, så ved vi i dag at stress ofte kommer flere steder fra – ikke kun fra arbejdspladsen. Det giver derfor bedst mening at runde al det der fylde, for at bearbejde og forbygge stress. 

Der er ingen tvivl om at mentoring i dag kan være med til at forebygge en stress sygemelding og støtte medarbejderen i at blive på arbejdspladsen, få et overblik over opgaver, få overblik over både privatliv og arbejdslivet, egne kompetencer, egen viden, ambitioner og ressourcer. 

En ekstra mulighed for forkælelse

Mentoring til medarbejderne er en oplagt måde at forkæle dine medarbejdere og sørger for at de har de optimale arbejdsvilkår. Dermed får du tilfredse medarbejder som er mere engagerede, produktive og har overskud i hverdagen.

Du er sikkert en leder hvor døren altid er åben for dine medarbejdere, men vi ved at medarbejderne i dag er utrygge ved at sige alting højt og dermed risikere en fyring næste gang der skal spares. Også selv det ikke er sådan hos Jer.

En mentor er en der fokusere på det positive hos den enkelte medarbejder og støtter dem i at finde deres kompetencer og ressourcer. Det er ikke kun en samtalepartner. Det er i høj grad en der støtter en i at nå de mål man har sat sig.

Det praktiske: 

Jeres virksomhed skal stille et rum til rådighed, hvor medarbejderen kan sidde uforstyrret i en times tid, en velfungerende netværksforbindelse og en Skypekonto. 

Jeg sørger for at booke tiden med medarbejderen, så det passer ind i vedkommendes opgaver. 

Derefter ringer jeg på via Skype og sessionen er i gang. 

Prisen er 700 kr ex moms pr time. 

Faktura sendes efter hver session eller efter endt forløb.

Book et uforpligtende møde hvis I vil høre mere om mulighederne.

 

Kontakt

28115438

pia@reada.dk

Nyhedsbrev

Følg mig på Facebook

Følg min blog