Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/reada.dk/public_html/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Rådgivning om sygdom med plan for fremtiden – Reada

Mentor

 Er du typen…

Der gerne vil have der sker noget? Som ikke orker lange og mange samtaler om fortiden og som bare gerne vil fra A til B? Som ikke vil opfinde den dybe tallerken selv hver gang?

Med den rette mentor sker der noget.

Målet er at arbejde aktivt og konstruktivt med den udfordring du kommer med. Det kan være alt fra konkrete mål som at få favorit Audien eller til at forbedre dine relationer. 

Forskellen på at have en mentor og en coach?

En coach må ikke komme med råd og skal lade det være op til klienten at finde frem til de rette svar via samtaler. 

En mentor derimod må gerne komme med råd og vejledning og klienten får dermed gavn af mentorens livserfaring. 

I coaching er det klienten der er eksperten – det er op til coachen, at hjælpe klienten med at finde frem til svaret.

I mentoring er det mentor, der er eksperten – mentorens rolle er at hjælpe kunden ved at give de svar, som mentor har ERFARET er den bedste løsning. Altså skal du som kunde ikke ud på en masse omveje fordi mentoren kender den direkte vej. 

Om du skal vælge det ene eller andet er op til hvordan du er. 

Jeg er mentor, fordi jeg ikke kan holde min mund hvis jeg kan se at kunden er i gang med at tage omvejen frem for den direkte vej. 

Jeg er direkte og klar i spytten. Jeg er målrettet og løsningsorienteret. Du spilder dermed ikke din tid. Det betyder ikke at jeg laver al arbejdet for dig – men jeg holder dig fast i de ting som du kom for og de opgaver du giver dig selv undervejs, så du ikke mister retningen eller modet. Som mentor forventer jeg at kunden arbejder aktivt for at nå sit mål – både for at kunden får noget for pengene og ingen af os spilder vores tid. 

Hos mig er fokus, mål og vilje til forandring vigtigt. 

Jeg er hverken som mentor eller personligt typen der drikker urtethe eller bruger mindfulness(ikke at der er noget galt med det!). 

Mit mål er at du opnår det resultat du ønsker, at  du går herfra med en følelse af at du rykker dig og at du bliver klogere på dig selv. 

Kontakt mig på tlf: 28115438 eller på mail

Hilsen 

Pia Andersen

 

 

 

Kontakt

28115438

pia@reada.dk

Nyhedsbrev

Følg mig på Facebook

Følg min blog