Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/reada.dk/public_html/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Coaching der hvor du er! -

Coaching der hvor du er!

I Danmark er vi stadig lidt forbeholdne overfor coaching via skype. Det kan undre mig da der er så mange fordele og meget få ulemper. 

I dag hvor folk har travlt både på arbejdet og privat er det en stor fordel, at man ikke skal tage fri og transportere sig et andet sted hen for at gå til coach. 

De er faktisk  muligt at coachen kommer ud til virksomheden og medarbejderne via Skype og det er værd at benytte sig af. 

I dag er det heldigvis sådan at virksomhederne bliver mere og mere opmærksomme på at optimere deres arbejdsmiljø, da medarbejdere i trivsel producerer bedre og mere. Et dårligt arbejdsmiljø er skidt for bundlinien. Dermed giver det også god mening at tilbyde coaching via Skype til sine medarbejdere. 

Det tager kun en time og kræver ikke meget. En god netværksforbindelse, en skype konto og et sted medarbejderen kan sidde uforstyrret i en time. Medarbejderen behøver altså ikke forlade sit arbejde og kan arbejde videre bagefter. Ud over det kan flere medarbejdere at få coaching på samme dag. 

What is not to like? 

Så kan man jo spørge sig selv hvorfor det ikke er blevet en succes blandt virksomhederne? Fordi der ikke er nok oplysninger om det? Fordi de i forvejen slet ikke tilbyder coaching til deres medarbejdere? Fordi de ikke ved at det er en mulighed? 

Det er synd – både for medarbejderne og for bundlinien. 

Fra en professionelt synspunkt er det eneste ulempe at man kan miste kontakten lidt fordi man ikke sidder overfor hinanden og kan aflæse hinandens kropsprog, men det opvejes efter min mening af alle de fordele der er. Desuden er det min erfaring at man relativ hurtigt vænner sig til at tale sammen via en skærm. 

Det er nok urealistisk at vi kan få hele verden til at sætte tempoet ned så ingen får stress eller bliver sygemeldt pga deres arbejde, så vi må tilpasse vores situation i stedet. 

Det der kendetegner mennesket er netop, at vi er i stand til at tilpasse os virkeligheden. 

Vi skal bare åbne øjnene og bruge den teknologi der allerede nu er til rådighed. 

Coaching i virksomheden

Kontakt

28115438

pia@reada.dk

Nyhedsbrev

Følg mig på Facebook

Følg min blog