Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/reada.dk/public_html/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kurser og foredrag om sygdom, langtidssyge og stress

Private

Stress coaching:

Mærker du allerede symptomer på stress, er du sygemeldt på grund af stress er der hjælp at hente. Du er langt fra alene om det og der er virksomme redskaber til at håndtere det. 

Stresscoaching adskille sig fra terapi ved at vi ikke går i dybden med barndom og traumer, men derimod arbejder fremad. Fra nutid til fremtid. Fra din nuværende situation til den situation du ønsker dig fremover. 

Du får fokus på dine egne ressourcer, dit netværks ressourcer, dine kompetencer, dine reaktioner på arbejdspress – både psykiske og fysiske, konkrete redskaber til at håndtere det der er nu og det der kommer i fremtiden. 

Det er vigtig at adskille pres fra stress. Arbejdspres er en kortvarig oplevelse af at du er presset på dit arbejde, har mange opgaver og har travlt. Det er en tilstand der ikke er fysisk, men mere en mental oplevelse af at have travlt. 

Stress er derimod når presset bliver en belastning og kommer til udtryk i form af koncentrationsbesvær, problemer med hukommelsen, fysiske symptomer som søvnproblemer, tankemylre, kvalme, hovedpine, let til tårer og manglende overskud til at klare selv små dagligdagsopgaver. Symptomerne er forskellige fra person til person. 

Kontakt mig

 

 

 

Kontakt

28115438

pia@reada.dk

Nyhedsbrev

Følg mig på Facebook

Følg min blog