Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/reada.dk/public_html/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Foredrag og kurser til private og kommuner - Reada

Foredrag & kurser

Vi skal have ansvaret for vores eget liv tilbage

Gennem de sidste 20 år er flere og flere der er ramt af stress. Nogen i en grad der gør, at de ikke kommer tilbage på arbejdsmarkedet.

Det har store omkostninger - både for den sygemeldte, arbejdspladsen og samfundet.

Hvorfor stiger antallet at stressramte stadig stødt trods mange gode tiltag?

Skyldes det at vi regner med at virksomheden ser vores arbejdspres og tager de nødvendige tiltag? Eller skyldes det at vi ikke tør, kan eller vil tage livsændrende beslutninger for vores eget liv? 

Personligt mener jeg, at det er vores eget ansvar at handle på det når vores liv ikke er som vi ønsker det eller vi mærker vi påvirkes i en negativ retning. Uanset om det handler om vi er ramt af stress, sygdom, er i et dårligt forhold, i den forkerte branche eller bare er utilfredse. 

Det kan du sagtens sige! 

Ja, jeg ved det godt. 

Men det kan jeg sagtens sige for jeg mener oprigtigt at vi har kompetencerne til at ændre vores liv og tage styringen. Er det nemt? Nej, ikke for alle. Det er ingen skam at søge hjælp og støtte hos en professionel - det er en skam at leve hele livet halvt. 

 Fokus på kurserne er positivt: Det er ikke de udfordringer vi møder der er det vigtige, men hvordan vi takler dem er det der betyder noget.

Uanset om I booker et foredrag som private, foreninger eller virksomheder tager vi en snak om hvordan foredraget et foredrag skal se ud hos Jer. 

Kontakt info: mail   eller Tlf : 28115438

 

 

Kontakt

28115438

pia@reada.dk

Nyhedsbrev

Følg mig på Facebook

Følg min blog